Nicro highlights

NICRO projektira, proizvodi, ugrađuje i kvalificira procese za vodećeklijente u farmaceutskoj, biofarmaceutskoj i prehrambenoj industriji. Nicro stvara dodanu vrijednost svojim klijentima kroz jedinstvenu kombinaciju vrlo fleksibilnog i učinkovitog inženjeringa, korištenjem visokih tehnologija (prilagođenih potrebama klijenata) i iskusnim timom za upravljanje projektima.

Naš moto:

  • Sve na jednom mjestu – razrada: ideje, rješanja, sustava, ugradnje, puštanja u rad, kvalifikacija
  • Učiniti što je potrebno - tražimo rješenja,  ne prepreke.
  • Želja za pobjedom - posjedujemo snažanu želju za uspjehom.
  • Kreativno razmišljanje - Inovativna rješenja. Razmišljanje izvan okvira.

Nicro ima veliko iskustvo, više od 40 godina tijekom kojeg se bavi isporukom kompletnih sustava u području naše djelatnosti. Znamo i razumijemo sve propise i sigurnosne standarde koji su relevantni za našu industriju i možemoisporučiti brzi rezultat iznimno visoke kvalitete i performansi.

Većina GMP propisa opisuje što treba postići, a ne kako treba postići. Stoga je discipliniran pristup potreban za ispunjavanje svih uvjeta. Svaka proizvodnja zahtijeva odgovarajuću razinu čistoće okoline operativnog stanja kako bi se smanjila opasnost od kontaminacije proizvoda ili materijala koji se obrađuju.
Stoga Vam sa sigurnošću možemo ponuditi punu kompletnu podršku tijekom cijelog životnog vijeka projekta - od upravljanja projektom, dizajna, izrade i proizvodnje do ugradnje, testiranja, puštanja u rad, kvalifikacije i održavanja.