Povijest

NICRO d.o.o. je hrvatska tvrtka u vlasništvu obitelji sa tradicijom od četiri desetljeća u procesnom inženjerstvu i proizvodnji procesne opreme. Naša je tvrtka osnovana kao jedan od pravnih slijednika Zagrebačke mljekare i od tada radimo s prehrambenom, farmaceutskom i kemijskom industrijom više od 40 godina.

Ime Nicro dolazi od elemenata Ni-nikal i Cr-Krom koji su glavni legirajući elementi nehrđajućeg čelika; osnovnog materijala naših proizvoda.

Predanost kvaliteti i usklađenosti sa dobrom tehničkom praksom (GEP) ključ je uspjeha za ispunjavanje regulatornih i trenutačnih zahtjeva dobre proizvođačke prakse (cGMP) u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji.

NICRO je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k ponudi cjelovitih rješenja. Stoga je razvijen širok spektar rješenja i usluga za rastuće potrebe te inovativne zahtjeve korisnika, a integracijom naprednih tehnologija pružamo cjelovita rješenja, izrađena prema specifičnim zahtjevima korisnika, uz priloženu iscrpnu kvalifikacijsku dokumentaciju usklađenu sa GEP & cGMP, te ostalim aktualnim direktivama.