Povijest

NICRO d.o.o. je hrvatska tvrtka u vlasništvu obitelji sa tradicijom od četiri desetljeća u procesnom inženjerstvu i proizvodnji procesne opreme. Naša je tvrtka osnovana kao jedan od pravnih slijednika Zagrebačke mljekare i od tada radimo s prehrambenom, farmaceutskom i kemijskom industrijom više od 40 godina.

Ime Nicro dolazi od elemenata Ni-nikal i Cr-Krom koji su glavni legirajući elementi nehrđajućeg čelika; osnovnog materijala naših proizvoda.

Predanost kvaliteti i usklađenosti sa dobrom tehničkom praksom (GEP) ključ je uspjeha za ispunjavanje regulatornih i trenutačnih zahtjeva dobre proizvođačke prakse (cGMP) u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji.

NICRO je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k ponudi cjelovitih rješenja. Stoga je razvijen širok spektar rješenja i usluga za rastuće potrebe te inovativne zahtjeve korisnika, a integracijom naprednih tehnologija pružamo cjelovita rješenja, izrađena prema specifičnim zahtjevima korisnika, uz priloženu iscrpnu kvalifikacijsku dokumentaciju usklađenu sa GEP & cGMP, te ostalim aktualnim direktivama.

Naziv projekta: Unaprijeđenje proizvodnih procesa nabavkom novog softvera i informatičke infrastrukture (KK.03.2.1.19.0161)

Naziv Korisnika: Nicro d.o.o., Marijana Čavića 9, Zagreb
Ukupna vrijednost projekta: 1.481.250,00 kn
EU sufinanciranje: 770.250,00 kn
Razdoblje provedbe projekta: 27.08.2019. - 27.03.2021.
Kratki opis i svrha projekta: Svrha projekta je bila optimizirati poslovne procese, integrirati poslovne funkcije, učinkovitije organizirati tijek rada te poboljšati interakciju s klijentima i dobavljačima kako bi se poboljšao tržišni položaj Nicra te povećala konkurentnost i učinkovitost poslovanja. Nicro čini kvalitetan management i stručan kadar koji je zaslužan za kontinuirani rast poslovnih prilika i realiziranje istih. Radi održavanja konkurentnosti na tržištu bilo je potrebno uvođenje novih programskih paketa te same IT opreme.